Hi, my name is Big Brother Albania VIP

Here's my story...

“Big Brother VIP do të transmetohet 24 orë live në dy kanale në Digitalb. Përmbledhja ditore çdo ditë në Top Channel. Ndryshe nga vitet e kaluara, këtë herë bashkë do kemi jo një, por dy spektakle në javë me emocione të forta si përherë. Këto janë takime që nuk duhet të humbisni. Transmetimet në Youtube do jenë të përzgjedhura”, – shkruan Arbana.

Check out some of my projects and passions

Default project thumb

Big Brother Albania VIP Live

Lajmet dhe Thashethemet per Big Brother Albania VIP. Gjithashtu mund te shikoni Big Brother Albania Live ne HD.

I would love to hear from you

Get in touch

© 2021 Big Brother Albania VIP

Created by Somebody